Tájékoztató látogatási tilalom elrendeléséről

Tisztelt Hozzátartozók!

A környékbeli településeken a koronavírus megbetegedések számának ugrásszerű emelkedése miatt az intézmény orvosa által kezdeményezve, intézményvezetői hatáskörben eljárva intézményünkben látogatási és kijárási tilalmat rendelek el 2021. november 06. napjától visszavonásig, melyet a lakóink érdekében kérem szíveskedjenek betartani, az intézkedésről tájékoztassák családtagjaikat is.

Tájékoztatom továbbá a Kedves Hozzátartozókat, hogy az intézmény lakói között jelenleg nincs pozitív eset, intézkedéseinket lakóink védelmében tesszük, annak érdekében, hogy ez így is maradjon.

Csomag leadására az intézmény portáján van lehetőség.

További intézkedésekről, valamint a korlátozás feloldásáról tájékozódhatnak honlapunkon, a Hírek menüpont alatt, illetve Facebook oldalunkon.

Érdeklődni az 36/563-320-as telefonszámon, illetve a kincsessziget@medicinliget.hu e-mail címen lehet.

Kocsisné Csór Katalin

intézményvezető

One thought on “Tájékoztató látogatási tilalom elrendeléséről

  1. Veréb Zsuzsanna says:

    Tisztet Kincses Sziget Vezetősèg!Szomorùan vettük tudomàsul,hogy ùjra látogatási tilalmat rendeltek el az intézményben./Többünk nevèben ìrok,azèrt a többes szám/Velem együtt sokan beoltattuk magunkat annak érdekèben,hogy làtogathassuk,együtt lehessünk,ha ritkábban is és rövidebb ideig a szerettünkkel.Most.pedig màr az sem számìt,hogy be vagyunk oltva.Akkor most,mi van az oltással?Èn sem és még néhâny hozzátartozó nem èrti…..Ha arra gondolunk,hogy a minden évben fellèpó influenza járvány mêg csak ezután fog berobbanni,akkor nagyon hosszù ideig tartó tilalommal vagyunk kénytelenek szàmolni,s ez nagyon nagy aggodalommal és szomorúsàggal tölt el bennümket.Tudjuk,az igazgatò.saját hatáskörben elrendelheti,de sokunk kêrèse,óvintêzkedés mellett,ha lehet,,tegyék lehetővè a rövid idejű találkozást.Szerintünk a családtagoktòl történő elszakítás,ill.az hogy hetekig,esetleg hònapokig nem talàlkozhatunk nagyon rosszul èrinti a lelki ês mentális állapotukat.Köszönjük szèpen hogy elolvassák e levelet,s bìzumk valamilyen megoldásban,ami nem veszélyezteti senkinek az egészségi.állapotát.Üdvözlettel!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük