Kapcsolattartásra vonatkozó tájékoztatás

Tisztelt Hozzátartozók!

Az év végi ünnepek alatt 2020. december 21-től december 31-ig a lakóinkkal való kapcsolattartásra alábbi lehetőségeket biztosítjuk

1.      Telefon

Telefonon 9.00 óra és 18.00 óra között kereshetik hozzátartozóikat.

2.      Online kapcsolattartás

Online kapcsolattartásra a hozzátartozókkal videó hívások keretében biztosítunk lehetőséget, 2020. december 21., 28. és 30-án, 14.00 óra – 16.00 óra között. A beszélgetés időtartama maximum 20 perc lehet.

Időpont egyeztetés az alábbi telefonszámok valamelyikén lehetséges +36-36-563-320 vagy +36-70-320-6273.

3.      Személyes látogató fogadása az intézményben:

Jelen járványügyi készültségben a kialakított látogató helyiségekben az alábbi feltételek betartásával tudjuk lakóink látogatását biztosítani:

–         A látogató személyek eleget tesznek a járványügyi hatóság mindenkori előírásainak, azaz orrot-szájat elfedő maszkot viselnek, látogatás előtt lázmérésen vesznek részt, betartják a távolságtartás és kézfertőtlenítés szabályait. Továbbá nyilatkozatot tesznek a látogatás előtt arról, hogy ismerik a koronavírus fertőzés tüneteit (láz, köhögés, nehézlégzés), fenti tünetekkel nem rendelkeznek, illetve az elmúlt 14 napban nem kerültek kapcsolatba igazolt COVID-19 pozitív személlyel.

–         Személyes látogatásra előzetesen a diszpécsernél telefonos előjegyzés szükséges (+36-36-563-320 vagy +36-70-320-6273), hogy gondoskodni tudjunk arról, hogy a lakó a foglalt időpontban megjelenjen a látogatóponton.

–         Látogatási idő: 2020. december 21-től december 31-ig 09.00 – 11.00 és 13.00 – 16.00 óra között. Egy látogatásra maximum 20 percet biztosítunk.

–         A látogatóknak látogatás előtt a diszpécsernél kell jelentkezniük.

–         A lakókkal kérjük, személyes kontaktust ne teremtsenek. Részükre csomag, ajándék a diszpécsernél adható le.

·         Személyes látogatás fennjáró lakók esetén:

–         Egy lakót egyszerre két személy látogathat.

–         Látogató pontok: „A” épületben a földszinti foglalkoztatóban, „B-C” épületben a középső bejáratnál plexifallal elválasztott látogató tér.

·         Személyes látogatás a “C” részlegen fekvő állapotú lakók esetén:

–         Egy fekvő állapotú lakót egyszerre egy személy látogathat.

–         A látogató kabátját, táskáját kérjük a „C” épület előtérben a főnővéri szobával szembeni helyiségében tegye le, majd ezt követően a szobában mossa meg és fertőtlenítse a kezét.

–         A látogatónak látogatáskor utcai ruházatára védőköpenyt kell vennie, melyet az intézmény biztosít.

        
 

Kocsisné Csór Katalin
    intézményvezető

 

One thought on “Kapcsolattartásra vonatkozó tájékoztatás

  1. Verèb Zsuzsanna says:

    Kedves Katika ès Kincses Sziget Vezetősége!Ezuton szeretnèm megköszönni a legszebb karácsonyi ajándèkot,amit jelen helyzetben kaphattam Önöktól!Köszönöm szépen,hogy lehetőség nyilt arra,hogy hosszù idő után ùjra találkozhassak drága anyukámmal,foghassam a kezèt,simogathassam az arcàt,mèg ha abban a „fránya” kesztyůben is.Hálâs köszönet azèrt,hogy az év legszebb,meghittt napjàn Vele,mellette lehettem.Nagyon boldog vagyok.Minden kedves munkatàrsnak nagyon jò egészséget kìvànok szeretettel!Üdvözlettel Veréb Zsuzsanna

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük